Кодекс за административни службеници

Кодексот за административни службеници можете да го превземете од следниот линк.

Декември
П В С Ч П С Н
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Огласи