“The theater is so endlessly fascinating because it's so accidental. It's so much like life.”- Arthur Miller
dramski on mobileСте ја заборавиле вашата лозинка?
Внесете го вашиот e-маил ке ја добиете вашата лозинка по e-маил.

Е-маил:  
 
* Забелешка: Доколку не добиете e-маил ве молиме контактирајте не на info@dramskiteatar.com.mk
 

    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios