“The theater is so endlessly fascinating because it's so accidental. It's so much like life.”- Arthur Miller
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   Вртелешка
Автор:   Артур Шницлер
Режија:   Андреј Цветановски, Иван Манасковски, Теа Беговска, Хана Миленковска, Ирена Стериовска
Сценографија:  
Костимографија:  
Музика:  
Улоги:   Маја Вељковиќ - ПановскаБилјана Беличанец - АлексиќТрајанка ИлиеваФилип ТрајковиќИгор СтојчевскиЗоран ЉутковРубенс МуратовскиИгор АнгеловКатерина Шехтанска - Лаковски
КГ:   Кристина Лаковска, Драгана Левенска
Инспициент:   Жарко Намичев
Суфлер:   Жаклина Цветковска
     
   
 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios