“The theater is so endlessly fascinating because it's so accidental. It's so much like life.”- Arthur Miller
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   Генетика на кучињата
Автор:   Венко Андоновски
Режија:   Дејан Пројковски
Сценографија:   Владо Ѓоревски
Костимографија:   Благој Мицевски
Музика:   Горан Трајковски
Улоги:   Драган СпасовЈелена ЖугиќФилип ТрајковиќБилјана Беличанец - АлексиќРоберт ВељановскиИгор АнгеловДејан ЛилиќРубенс МуратовскиЗоран ЉутковГордана Ендровска
КГ:   Драгана Левенска, Никола Ацески, Крсте Јовановски
Инспициент:   Кире Ставревски
Суфлер:   Даница Илиева
     
   
 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios