“You need three things in the theater - the play, the actors and the audience, - and each must give something” - Kenneth Haigh
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   Фани Мани
Автор:   Реј Куни
Режија:   Коле Ангеловски
Сценографија:   БУЈОТО
Костимографија:  
Музика:  
Улоги:  
КГ:   Владимир Ангеловски, Ванчо Петрушевски, Благоја Чоревски, Димче Мешковски, Лазе Манаскоски, Катерина Коцевска, Марија Кондовска
Инспициент:  
Суфлер:   Жаклина Ѓорѓиевска
Тонмајстор:   Димитар Илиоски
     
   
 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios