„Скоро секој автор би рекол дека го претпочита театарот, или подобро речено, тој магичен сценски круг во кои се случуваат сите сценски промени, случки и настани, круг кој честопати е наречен „сценски ринг што живот значи“, круг како централно жариште и магично поле кое ги обединува и публиката и целиот задкулисен живот во театарот.“ - Мето Јовановски
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   LIKE - facebook претстава
Автор:  
Режија:   Гордана Деан Поп-Христова
Сценографија:  
Костимографија:   Елена Лука
Музика:  
Улоги:  
КГ:   Драгана Босниќ - Миленковска, Нина Деан, Ема Величковска, Андријана Атанасова, Татијана Адам
Инспициент:  
Суфлер:  
Дизајн и продукција на видео материјал:   Видеоарт - Билјана Василева
     
   
 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios