"The stage is not merely the meeting place of all the arts, but is also the return of art to life." - Oscar Wilde
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   Црвена магија - Народен театар „Антон Панов“ - Струмица
Автор:   Мишел де Гелдерод
Режија:   Владимир Милчин
Сценографија:   Крсте Џидров
Костимографија:   Марија Пупчевска
Музика:   Марјан Неќак
Улоги:  
КГ:   Тони Михајловски, Анѓелка Арсова, Стојан Велков, Ванчо Крстевски, Ванчо Мелев, Томе Ментинов
Инспициент:  
Суфлер:  
     
    ЈЕРОНИМ - Тони Михајловски
СИБИЛА - Анѓелка Арсова
РИЦАРОТ АРМАДОР - Стојан Велков
РОМУЛ - Ванчо Крстевски
МОНАХОТ - Ванчо Мелев
СУДИЈАТА - Томе Ментинов


„... Некогаш во земјата на Бош и Бројгел ...“
 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios