“You need three things in the theater - the play, the actors and the audience, - and each must give something” - Kenneth Haigh
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   Касапски кучиња
Автор:   Квентин Тарантино
Режија:   Бојан Трифуновски
Сценографија:   Горан Чаневски
Костимографија:   Горан Чаневски
Музика:   Иван Анѓеловски
Улоги:   Драган СпасовДејан ЛилиќЗоран ЉутковКалина НаумовскаБранко Ѓорчев
КГ:   Филип Трајковиќ, Славиша Кајевски, Гораст Цветковски,
Инспициент:   Мугрен Елинински
Суфлер:   Жаклина Ѓорѓиевска
Осветител:   Кире Бубулевски
Тонмајстор:   Чедомир Младеновски
Дизајн и продукција на видео материјал:   Кристијан Војдановски
     
    Пеколен шунд. Кичот премина во субкултура.
Антагонистот го декласираше протагонистот.
Сé смрди, сé се менува.
Само театарот е вечно во состојба на војна.
Касапски кучиња или ние..
Бојан Трифуновски
 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios