“You need three things in the theater - the play, the actors and the audience, - and each must give something” - Kenneth Haigh
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   Чикашки перверзии
Автор:   Давид Мамет
Режија:   Нела Витошевиќ
Сценографија:   Илина Анѓеловска
Костимографија:  
Музика:  
Улоги:  
КГ:   Тони Михајловски, Славиша Кајевски, Јелена Јованова, Камка Точиновски
Инспициент:   Мугрен Еленински
Суфлер:   Жаклина Георгиевска
     
   
 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios