“The theater is so endlessly fascinating because it's so accidental. It's so much like life.”- Arthur Miller
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   Дедо Мраз, Снежната кралица и Зајачињата
Автор:  
Режија:   Викторија Анѓушева
Сценографија:  
Костимографија:  
Музика:  
Улоги:  
КГ:  
Инспициент:  
Суфлер:  
     
   

играат: Елизабета Клинчаровска Младеонвска, Ѓорѓи Тодоровски, Симон Манасковски, Викторија Анѓушева, Душица Стојановска

 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios