“You need three things in the theater - the play, the actors and the audience, - and each must give something” - Kenneth Haigh
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   Лет над кукавичјoто гнездо
Автор:   Дејл Васерман / Кен Киси
Режија:   Ристо Алексовски
Сценографија:   Јовановиќ Ѓорге
Костимографија:   Јовановиќ Ѓорге
Музика:   Милан Димушевски
Улоги:   Сашо ТасевскиСоња СтамболџиоскаБлагој ЧоревскиДиме ИлиевЗлатко МитрескиЃорѓи ТодоровскиИгор АнгеловИгор ГеоргиевАлександра Павлова
КГ:   Ненад Нацев, Емилија Мицевска, Предраг Павловски, Мелита Софрониоска
Инспициент:   Жарко Намичев
Суфлер:   Даница Илиева
     
   
 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios