„Скоро секој автор би рекол дека го претпочита театарот, или подобро речено, тој магичен сценски круг во кои се случуваат сите сценски промени, случки и настани, круг кој честопати е наречен „сценски ринг што живот значи“, круг како централно жариште и магично поле кое ги обединува и публиката и целиот задкулисен живот во театарот.“ - Мето Јовановски
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   Библијата
Автор:  
Режија:   Срѓан Јаниќијевиќ
Сценографија:  
Костимографија:  
Музика:  
Улоги:  
КГ:  
Инспициент:  
Суфлер:  
     
   

Трајанка Илиева  -  Вељиќ

Викторија Анѓушева

Виолета Шапковска

Биљана Драгичевиќ - Пројковска

Ирена Ристиќ

Калина Наумовска

Гордана Ендровска

Ана Костовска

Катерина Шехтанска - Лаковски

Сања Арсовска

Соња Стамболџиоска

Јана Стојановска

Александра Павлова

Емилија Мицевска

Благица Димитровска

Диме Илиев

Ѓорги Тодоровски

Зоран Љутков

Игор Стојчевски

Филип Трајковиќ

Игор Ангелов

Анастас Тановски

Златко Митрески

Игор Георгиев

Александар Степанулески

Димитрија Доксевски

Елизабета Стефановска

 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios