„Скоро секој автор би рекол дека го претпочита театарот, или подобро речено, тој магичен сценски круг во кои се случуваат сите сценски промени, случки и настани, круг кој честопати е наречен „сценски ринг што живот значи“, круг како централно жариште и магично поле кое ги обединува и публиката и целиот задкулисен живот во театарот.“ - Мето Јовановски
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   Огнени Јазици
Автор:   Горан Стефановски
Режија:   Слободан Унковски
Сценографија:   Игор Тошевски
Костимографија:   Ивана Кнез
Музика:   Златко Ориѓански
Улоги:   Драган СпасовЗоран ЉутковДиме ИлиевИгор АнгеловБилјана Драгичевиќ - ПројковскаФилип Трајковиќ
КГ:   Благој Веселинов, Сања Арсовска, Соња Стамболџиоска
Инспициент:   Жарко Намичев
Суфлер:   Даница Илиева
Осветител:   Дејан Блажевски, Кире Бубулевски
Тонмајстор:   Димитар Илиев, Чедомир Младеновски
Дизајн и продукција на видео материјал:   Игор Тошевски, Денис Сарагиновски
     
   
 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios