“You need three things in the theater - the play, the actors and the audience, - and each must give something” - Kenneth Haigh
dramski on mobile

 
 
Наслов на претставата   Женидба - ТЕАТАР КОМЕДИЈА
Автор:   Николај Васиљевич Гогољ
Режија:   Дејан Пројковски
Сценографија:   Владо Ѓоревски
Костимографија:   Благој Мицевски
Музика:  
Улоги:  
КГ:   Нина Деан, Кристина Ласовска, Зорица Стојановска, Атанас Атанасовски, Валентин Костадиновски, Игор Георгиев, Едмонд Сотир, Роберт Ристов, Анкица Бенинова, Теоман Максут
Инспициент:   Нурјамет Рушити
Суфлер:   Даница Илиева
     
   
 
Назад   Галерија
     
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios