"The stage is not merely the meeting place of all the arts, but is also the return of art to life." - Oscar Wilde
dramski on mobile

 
Госпоѓица Јулија по повод Денот на независноста на Р. Македонија
(02 сеп 2016)

По повод ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА на Р.Македонија, 8 Септември, во  Драмскиот театар Скопје на 07.09 /среда/ со почеток во 20.00 часот, во рамките на манифестацијата БЕЛИ НОЌИ, ќе се прикаже претставата 

ГОСПОЃИЦА ЈУЛИЈА 

БИЛЕТИТЕ СЕ БЕСПЛАТНИ

 
Назад
 
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios