“The theater is so endlessly fascinating because it's so accidental. It's so much like life.”- Arthur Miller
dramski on mobile

 


Контакт 


Адреса: Шекспирова 15, 1000 Скопје

Телефони:02/3063-453, 02/3063-388

Билетарница: +389 76 43 43 43

Работно време на билетарницаПонеделник: 10:00 - 16:00 часот || Вторник - Петок: 08.30 - 20.30 часот || Сабота: 12.00 - 20.00 часот

Факс: 02/3061-870, 02/3065-325

Е-маил: info@dramskiteatar.com.mk

Дејност: Уметничко - творечка

Даночен број: 403 097 413 1197

Матичен број: 4067541

 

Информации од јавен карактер

Врз основа на чл.9 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (Сл.весник на РМ бр.13/2006, 86/08, 6/2010), НУ ДТС ја утврди следната

 

ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР СО КОИ РАСПОЛАГА НУ ДТС

 

  1. Органи на Театарот (Директор, Управен одбор, вработени, соработници);
  2. Правилник за организација на работата и систематизација на работните места во НУ ДТС;
  3. Поединечен Колективен договор на НУ ДТС;
  4. Статут на НУ Драмски театар- Скопје;
  5. Деловник за работа на Управниот одбор на НУ Драмски театар- Скопје;
  6. Правилник за спроведување на аудиција и реаудиција;
  7. Правилник за определување на висината на авторските и изведувачки хонорари (надоместоци);
  8. Репертоари;
  9. Извештаи за одиграни претстави и бројот на посетители.

Заштитени од правото за слободен пристап до информации се сите лични податоци и тоа од персоналните досиеа на вработените, како и сите информации утврдени како исклучок од слободен пристап на информации утврдени во членот 7 од Законот.

 

Превземете го формуларот и пратете го на info@dramskiteatar.com.mk

 

Завршна сметка за 2016 година

Завршна сметка за 2017 година

 

Драмски театар на вашиот мобилен телефон

Google Play BlackBerry World iTunes
 
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios