“You can throw away the privilege of acting, but that would be such a shame. The tribe has elected you to tell its story. You are the shaman/healer, that's what the storyteller is, and I think it's important for actors to appreciate that. Too often actors think it's all about them, when in reality it's all about the audience being able to recognize themselves in you. The more you pull away from the public, the less power you have on screen.” - Ben Kingsley
dramski on mobile

       
    Како да се ограби банка
    Пиратите од Горно Маало
    Лет над кукавичјoто гнездо
    Вера, љубов, надеж
    Атена со пенис
    Мојот маж, поет
    Буре Барут
    Снежана и седумте џуџиња
    Сината соба - Дипломска претстава ФДУ
    ЕРИГОН
    Чолак
    Љубовници
    Капетанот Џон Пиплфокс
    Секс, дрога и рок ен рол
    Ждрело
    Евангелие на глупоста
    Живот во тесни чевли
    Чија си
    Вејка на ветрот - Театар Фабрика
    Огнени Јазици
    Кавкаски круг со креда
    Македонска крвава свадба
    Солунски патрдии
    Вртелешка
    За секого има по една - ТЕАТАР КОМЕДИЈА
    Архелаос или Еврипид се враќа на Балканот
    „Хај - Фај“ гостување на АДОБОЛС - Тетово
    Обична приказна - НУ Народен театар Битола
    Генетика на кучињата
    Мртвиот дом
    „Ах, љубов моја - турска приказна“ - ТЕАТАР КОМЕДИЈА
    Фани Мани
    Ни ваму, ни таму
    Дива - гостување на Градско казалиште „Жар птица“ - Загреб
    Грев или шприцер
    geNОcide 21
    БААЛ
    Госпоѓица Јулија
    Норвешка денес
    Спиноза
    Гнев - ФДУ дипломска претстава
    2012 - последните Македонци
    Хамлет
    Догодина во исто време
    Ангели во Америка
    Ветер низ тополите
    Маркиза
    Александар
    Лебедова песна
    Жената како воено поле
    Кинегонда во Карлаленд
    Умри машки
    Сон на летната ноќ
    Коза, или која е Силвија?
    Купидона
    Кандид во земјата на чудата
    Дон Жуан
    Диво месо
    Сите лица на Петре М. Андреевски
    Демонот од Дебармаало
    Кино „Љубов“
    Касапски кучиња
    Јонадаб
    Чикашки перверзии
    Комшилук наопаку
    Облачна исповед
    Филип II
    Како да ја убиеш сопругата и зошто
    Стари Времиња
    Македонски Рулет
    Ладало
    Супернова
 
       
 
За секого има по една - ТЕАТАР КОМЕДИЈА

Назад
 
 

    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios