„Скоро секој автор би рекол дека го претпочита театарот, или подобро речено, тој магичен сценски круг во кои се случуваат сите сценски промени, случки и настани, круг кој честопати е наречен „сценски ринг што живот значи“, круг како централно жариште и магично поле кое ги обединува и публиката и целиот задкулисен живот во театарот.“ - Мето Јовановски
dramski on mobile


Управа

 

  • Роберт Вељановски - директор (rveljanovski@gmail.com)
  • Рубенс Муратовски - уметнички раководител (rubens.muratovski@gmail.com)
  • Филип Гулевски - технички раководител (gulevski_f@yahoo.com)
  • Верка Вуковиќ - финансов раководител (verkavukovik@hotmail.com)
  • Сања Базерко - секретар/правник (dramskisanja@gmail.com)
  • Даница Цицонкова - маркетинг раководител (dciconkova@gmail.com)

 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios