„Скоро секој автор би рекол дека го претпочита театарот, или подобро речено, тој магичен сценски круг во кои се случуваат сите сценски промени, случки и настани, круг кој честопати е наречен „сценски ринг што живот значи“, круг како централно жариште и магично поле кое ги обединува и публиката и целиот задкулисен живот во театарот.“ - Мето Јовановски
dramski on mobile

 
   Print рepertoire   
Неделен репертоар
                 
22 feb (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall  

 
23 feb (20:00)   (премиера)
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall  

 
24 feb (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
 
 
Репертоар
                 
23 feb (20:00)   (премиера)
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Closed

 
24 feb (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
27 feb (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
28 feb (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
02 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
03 mar (19:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
06 mar (18:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
07 mar (20:00)   2012: The Last Macedonians
   Автор : Sasho Milenkovski, Velika Stoykova-Serafimovska, Venko Serafimov, Marko Kolovski, Boyan Trifunovski, Lyupcho Manevski, Snezhana Balkanska
   Режија : Sasho Milenkovski
  More   Big hall   Buy ticket

 
08 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
09 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
13 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
14 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
15 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
17 mar (19:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
19 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Small hall   Buy ticket

 
20 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
21 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
22 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
23 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
24 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
27 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
28 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
30 mar (20:00)   2012: The Last Macedonians
   Автор : Sasho Milenkovski, Velika Stoykova-Serafimovska, Venko Serafimov, Marko Kolovski, Boyan Trifunovski, Lyupcho Manevski, Snezhana Balkanska
   Режија : Sasho Milenkovski
  More   Big hall   Buy ticket

 
31 mar (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
 
 


    Пребарување
         
  FAQ

 

Login
 
   
Username
Password
    
New user  
Forgot your password?
   
         
Survy
 
  Did you like new design of website of Dramski Teatar Skopje
   
    Yes
    No
   
         
 
Dramski Teatar
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios