„Скоро секој автор би рекол дека го претпочита театарот, или подобро речено, тој магичен сценски круг во кои се случуваат сите сценски промени, случки и настани, круг кој честопати е наречен „сценски ринг што живот значи“, круг како централно жариште и магично поле кое ги обединува и публиката и целиот задкулисен живот во театарот.“ - Мето Јовановски
dramski on mobile

 

Contact:

Address: ul. Shekspirova 15, 1000 Skopje

Republic of Macedonia

Phone numbers: +389 2 3065-325, +389 2 3063-453, +389 2 3063-388

Fax: +389 3 3062-870, +389 2 3065-325 

E-mail: dramski@sonet.com.mk


Ticket office: Monday - Saturday: 09.00 - 22.00 | Sunday: 15.00 - 20.00Download Dramski Teatar Skopje Application for your phone:
 
Google Play BlackBerry World iTunes
 
 


    Пребарување
         
  FAQ

 

Login
 
   
Username
Password
    
New user  
Forgot your password?
   
         
Survy
 
  Did you like new design of website of Dramski Teatar Skopje
   
    Yes
    No
   
         
 
Dramski Teatar
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios